LA VITA AFHAAL EN BEZORGCENTRUM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 951 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Vita Afhaal en bezorgcentrum. Meer weten? Ontdek meer

17 jan 2023 om 19:49 Eten was op zich lekker, maar er zat een haar in en een stukje ijzer van 't een of ander. Echt niet oké. Hier is lahmacun ook niet zoals bij de meeste restaurants een opgerold Turkse pizza. Jammer, maar ik bestel hier maar nooit meer.
15 jan 2023 om 19:45 Duurde 2 uur voordat het geleverd werd..
12 jan 2023 om 8:29 Alles was gewoon slecht!!
2 jan 2023 om 20:40 Uur te laat. Niet meer warm. Deeg verbrand. Was de vorige keer ook al niet best. Had gehoopt dat het een incident was. Was de laatste keer
1 jan 2023 om 21:31 Lekker eten, door drukte even moeten wachten.
1 jan 2023 om 17:56 De pizza kwam verbrand aan, met een kilo witte bloem op de bodem
30 dec 2022 om 23:24 half-raw pizza ingredients, spilling out when you pick up a slice of pizza, rude delivery guy with pretensions who didn't want to look for the apartment number
30 dec 2022 om 7:50 Het eten kwam om half 9 ter wel we om kwart over 6 hebben besteld wij bestellen hier ook nooit meer de pitza zat vast geplakt aan de doos heel jammer van het geld
29 dec 2022 om 19:32 Bestelling zou 17.30 komen en was er 18.45 geen excussen nee menneer hier is je vreten en weg bent ze de pizza zat vastgeplakt aan de doos ik bestel hier niks meer
28 dec 2022 om 20:44 Eten was erg
28 dec 2022 om 19:20 Eten was heerlijk en netjes op tijd bezorgd. Advies: hou het eten warm tijdens bezorging bijvoorbeeld door gebruik van warmhouders.
21 dec 2022 om 22:19 Was weer lekker